Tervetuloa juhlistamaan Matti Ahteen merkkipäivää

Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry toivottaa Sinut tervetulleeksi juhlimaan pian 70 vuotta täyttävää Matti Ahdetta.

Matti Ahde on vastaanottamassa vieraita kahvitilaisuudessa maanantaina 14.12. kello 15.30–17.30 välisenä aikana Aleksinkulmassa (Aleksanterinkatu 9, käynti sisäpihan puolelta). Tilaisuus pidetään toisessa kerroksessa Pohjansalissa.

——–

Matti Ahteen varsinainen merkkipäivä on 23.12. Virallisen vastaanoton hän pitää perjantaina 18.12. Helsingissä. Tarvittaessa saat lisätietoja Helsingin tilaisuudesta esimerkiksi työväenyhdistyksestä.

Mahdolliset onnittelut voi ohjata KSR:n Matti ja Hilkka Ahtee rahastoon tilille FI85 1521 3000 0060 09, tiedonantoon: Matti Ahde.

Matti Ahde on Oulun sosialidemokraattisen työväenyhdistyksen arvostettu jäsen. Kuva on Ahteen muistelmateoksen esittelytilaisuudessa, jossa omistuskirjoitusta pyytää Jukka Lappalainen.

Matti Ahde on Oulun sosialidemokraattisen työväenyhdistyksen arvostettu jäsen. Kuva on Ahteen muistelmateoksen esittelytilaisuudesta. Omistuskirjoitusta pyytämässä on Jukka Lappalainen.

Comments are closed