Valikko Sulje

Kunnallisjärjestö

Oulun sosialidemokraattinen kunnallisjärjestön jäsenpuolueosastoja (6) ovat Kiimingin Sosialidemokraatit, Martinniemen Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys, Oulun Opiskelijoiden Sos. Dem. Yhdistys, Oulun Sos. Dem. Nuoriso-osasto, Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys sekä Ylikiimingin Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys.

Kunnallisjärjestön tarkoituksena on liittää yhteen kaikki Oulussa olevat Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen järjestörakenteeseen kuuluvat puolueosastot, ylläpitää yhteyttä niiden ja piirihallituksen välillä sekä yhdessä puolueosastojen kanssa tukea ja järjestää toimintaa kotipaikkakunnan sosialidemokraattien valtiollisten, kunnallisten ja sivistyksellisten pyrkimysten edistämiseksi.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi kunnallisjärjestö järjestää kokouksia, valistus- ja juhlatilaisuuksia, neuvottelupäiviä ja järjestökursseja, kustantaa poliittista kirjallisuutta, kannustaa ja ohjaa sosialidemokraattien osallistumista kunnalliseen toimintaan sekä johtaa paikkakunnan sosialidemokraattien valmistautumista valtiollisiin ja kunnallisiin vaaleihin.

Lisätietoja: puheenjohtaja Pirjo Sirviö, pirjo.sirvio(at)ouka.fi