Valikko Sulje

Antti-pastaa kokkaamaan!

antti
Kuluneella viikolla suuren huomion sai Antti Rinteen reseptikirjastaan kaikille jakama pekonispagetin ohje. Julkisuudessa ohje nimettiin pian julkaisun jälkeen Antti-pastaksi. Tässä maankuulun Antti-pastan ohje, nyt kaikki testaamaan! Voit lähettää ohjeen myös kavereille välittämällä uutiskirjeen eteenpäin.

”Pekonispagetti on nopea tehdä, siitä saa paljon energiaa ja se maistuu koko perheelle. Raikasta salaattia ei kannata lautaselta unohtaa. Muksut lisää tähänkin ketsuppia.” Antti Rinne

ANTTI-PASTA
2 x 400 g pekonia
1,5 kpl punaista paprikaa
6 isoa valkosipulinkynttä
1 tl jauhettua mustapippuria
2 x 400 g mustaleimajuustoraastetta
500 g spagettia
6 dl vispikermaa
5 rkl oliiviöljyä

Leikkaa pekoniniput puolen sentin suikaleiksi, irrottele ja paista pannulla kypsiksi. Lisää kuutioitu paprika ja mausteet (murskatut valkosipulit ja mustapippuri). Sekoita, kunnes paprikat ovat pehmeitä. Lisää kerma. Kiehauta seos jatkuvasti hämmentäen noin 10 min. Lisää toinen pussi juustoraastetta jatkuvasti sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Siirrä pannu pois levyltä. Keitä pari litraa vettä, lisää oliiviöljy ja spagetti. Keitä spagetti kypsäksi ohjeen mukaan ja kaada keitinvesi pois. Lisää kastike spagetin sekaan ja sekoita kunnolla. Lisää toinen pussi juustoraastetta sekoittaen se kunnolla joka puolelle. Jätä vetäytymään 10 minuutiksi, ja ruoka on valmis tarjottavaksi.