Valikko Sulje

Demarit toivat taikuuden siivouspäivään!

Oulun Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry osallistui toukokuun viimeisenä lauantaina yleiseen siivouspäivään pystyttämällä teltan Åströmin puistoon.

Lapsiperheille suunnattu ohjelmanumero, taikuri Roope Ylitalon esitys, ihastutti niin pieniä kuin isojakin katselijoita. Oululaiset demarit haluavat kannustaa etenkin lapsia nauttimaan lähiympäristöstään, ja tätä tarkoitusta varten heille jaettiin teltalla katuliituja ja hiekkaleluja.

Aikuisille suunnattiin arkiympäristöä käsittelevä kysely. Vastaukset paljastavat, että oululaiset pitävät kaupunkiaan melko turvallisena asuinpaikkana, mutta etenkin kaupungin keskustaa halutaan kehittää viihtyisämmäksi.

Siivouspäivän tapahtuma kuuluu osana työväenyhdistyksen vuoden 2018 teemaa, joka on arkiympäristö. Tapahtumaa oli mukana mahdollistamassa Kansan Sivistysrahasto. Ympäristöteemaa jatketaan syksyllä seminaarin merkeissä.

Taikuri Roope Ylitalo piti hauskan ja jännittävänkin taikaesityksen, jonka lisäksi hän muotoili ilmapalloista kuvioita lapsille,
Taikuri Roope Ylitalon taikaesitys oli hauska ja jännittävä, ja lisäksi hän muotoili ilmapalloista kuvioita lapsille.
Taikurin esitys veti paljon yleisöä paikalle.
Taikurin esitys houkutteli paljon yleisöä paikalle.
sdr
Mukana oli myös paikallisia päättäjiä ja demariaktiiveja. Kuvassa Tuija Pohjola (vasemmalla) ja Kristina Ahl.

teksti ja kuvat: Sanna Husa