Valikko Sulje

Miina-Anniina Heiskanen Oulun kaupunginhallituksen varajäseneksi

Kuvassa Miina-Anniina Heiskanen.

Oulun kaupungin SDP:n valtuustoryhmä täydentyi, kun Miina-Anniina Heiskanen nousi varavaltuutetuksi sekä valittiin kaupunginvaltuuston kokouksessa 7.9.2020 Oulun kaupunginhallitukseen Tanja Tiaisen (sd.) varajäseneksi. Hänet valittiin myös Oulun kaupunginhallituksen konsernijaostoon Tuija Pohjolan (sd.) varajäseneksi. Heiskanen on toiminut aiemmin Oulun yliopiston hallituksen jäsenenä ja toimii tällä hetkellä muun muassa Oulun kaupungin yhdyskuntajaoston varapuheenjohtajana.

”Olen iloinen näistä vastuullisista tehtävistä. Haluan olla kehittämässä Oulun kaupunkia sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Minulle on tärkeää ajaa kaikkien oululaisten yhteisiä asioita. Haluan olla rakentamassa yhteistyössä Oulusta entistäkin houkuttelevampaa kaupunkia asua, kouluttautua, työskennellä, yrittää ja elää.”

Miina-Anniina Heiskanen on 34-vuotias oululainen vaikuttaja, koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja tanssinopettaja (AMK). Hän oli ehdolla kevään 2019 eduskuntavaaleissa, joissa keräsi 1245 ääntä. Miina-Anniina Heiskanen työskentelee sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän tiedottajana.

Yhteyshenkilöt: Miina-Anniina Heiskanen
miina-anniina.heiskanen@eduskunta.fi
p. 050 352 8283