Valikko Sulje

Yhtä vaille valmis voittajajoukkue!

Eduskuntavaaleihin on aikaa 82 yötä ja joukkue alkaa olemaan kasassa!

Ensimmäisiä asioita mitä minulle sanottiin tullessani tähän työhön oli, että onnistuneiden vaalien tärkeimpiä asioita on onnistunut ehdokasasettelu. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että piirin 18 paikasta on täytetty 17 ja viimeinen paikka täytetään vielä 3.2. piirihallituksen kokouksessa.

Oulun Sos. Dem. Työväenyhdistyksestä ehdokkaina on aivan loistava 8 ehdokkaan porukka!! Joukkueen kokenutta kaartia edustaa kaikkien tuntema Pirjo Sirviö, istuva kansanedustaja Tytti Tuppurainen sekä toista kertaa näissä karkeloissa mukana oleva ja monissa liemissä keitetty Tanja Tiainen. Sitten mukana on meidän aivan loistavat ja yllätysvalmiit ensikertalaiset: teatterin lavoillakin ihastuttava Miina-Anniina Heiskanen, Oulun Demarinuorten oma poika Janne-Pekka Niemimäki, joka paikkaan kerkeävä erityisasiantuntija Mika Pietilä, ex-toimittaja ja nykyinen ammattikorkeakoulun lehtori Ari-Pekka Sirviö sekä kokenut kuntavaikuttaja Kaarina Torro.

Tulemme järjestämään piakkoin sellaisen tilaisuuden jossa pääsette kuulemaan tämän joukkueen ajatuksia. Moni saattaa ihmetellä miksi käytän sanaa joukkue. Se johtuu vain siitä, että omaan pitkän historian joukkuelajeista ja minulle joukkue on ollut aina tärkein! Vaaleissa voi ajatella ihan samalla tavalla, että tiiviillä joukkuepelaamisella ja yhteen hiileen puhaltamalla saadaan varmasti se paras lopputulos. Toinen asia on se, että mikään joukkue ei pärjäisi ilman taustajoukkoja ja talkoolaisia. Niin myös tässä. Jokaisella ehdokkaalla on omat tukijoukot jotka auttavat käytännön asioissa ja ovat ehdokkaiden tukena vaikeina hetkinä. Näiden lisäksi tarvitaan teitä kaikkia mukaan osallistumaan tilaisuuksien järjestämiseen, kahvin keittoon, makkaranpaistoon, mainosten jakamiseen ja kaikkeen muuhun mitä vaalikampanja tuleekaan pitämään sisällään.

Talkoolaisille tullaan lähiaikoina järjestämään oma suunnitteluilta jossa käydään läpi tulevia tapahtumia.

OLLAAN YHDESSÄ SUOMEN PARAS JOUKKUE!

Joni Meriläinen,
Järjestökoordinaattori, Oulun Sos. Dem. Työväenyhdistys ry