Valikko Sulje

Etsimme vaalityöntekijää

Oulun sosialidemokraattinen työväenyhdistys etsii omatoimista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa vaalityöntekijää eduskuntavaaleihin. Vaalityöntekijän tehtävä on vaalityön organisointi ja toteuttaminen suunnitelmien mukaisesti Oulun kaupungin alueella, vaalityössä toimivien vapaaehtoistoiminnan koordinointi, vaalien aikaisen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen sekä oululaisten sosialidemokraattisten ehdokkaiden tukeminen vaalityössä. Vaalityöntekijän työskentelyn tukena toimivat työväenyhdistyksen johtokunta ja vaalityöryhmä.

Vaalityöntekijä palkataan 20.2.-9.4.2023 väliseksi ajaksi (tai sopimuksen mukaan). Työsuhteessa noudatetaan Järjestötoimitsijoiden Liitto JTL:n työehtosopimusta. Työaika on 35 tuntia viikossa ja vaatii myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työ edellyttää ajokorttia. Oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostitse liisa.komminaho@gmail.com 30.11.2022 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mika Pietilä, mika.pietila@oulundemarit.fi ja Liisa Komminaho, liisa.komminaho@gmail.com.