Valikko Sulje

Hyppy uuteen ja tuntemattomaan!

Hei kaikille,

11 vuotta on pitkä aika 33 -vuotiaan miehen työurassa. Tuon 11 vuotta työskentelin Lintulammen asukasyhdistys ry:ssä monipuolisissa tehtävissä, joista neljä viimeistä vuotta yhdistyksen toiminnanohjaajana. Näiden vuosien aikana suoritin myös kolme eri taloushallinnon tutkintoa työn ohessa. Nämä vuodet myös kasvattivat minusta järjestöihmisen. Tutustuin vuosien varrella mahtaviin ihmisiin ja sain tehdä töitä ihmisten hyväksi. Tämän syksyn aikana kuitenkin monestakin syystä alkoi tuntumaan, että kaipaan ehkä jotain uutta.

Kuin tilauksesta lokakuun puolen välin tienoilla silmiini osui Työväenyhdistyksen työpaikkailmoitus. Työn sisältö vaikutti mielenkiintoiselta ja useita tuttuja ihmisiä tiesin olevan mukana toiminnassa niin mietin, että olisiko se tässä. Kirjoittelin hakemuksen, pääsin haastatteluun ja nyt muutama viikko myöhemmin aloitin eilen 26.11. Työväenyhdistyksessä,  järjestökoordinaattorina. Eilisen työpäivän jälkeen fiilis oli todella positiivinen! Liisa ja Sanna ottivat mahtavasti minut vastaan ja vaikka uusia asioita on valtavasti opittavana/muistettavana niin odotan innolla tulevia päiviä, viikkoja, kuukausia ja vuosia! Ja odotan myös teidän jäsenten tapaamisia!

Tämä loppuvuosi menee varmasti pitkälti uusiin asioihin perehtyessä, mutta aikaa on myös hörpätä kuppi kahvia teidän kanssanne. Uusissa tiloissamme tavarat alkavat pikkuhiljaa löytämään paikkansa. Meidäthän siis löytää samasta osoitteesta kuin ennenkin, mutta pari kerrosta alempaa eli Mäkelininkatu 31, 2 krs.

Käyn itse vielä lomareissulla 4.12.-12.12., mutta sen jälkeen minut löytää tiiviisti täältä toimistolta.

Muistakaa Työväenyhdistyksen joulukahvit toimistollamme tiistaina 18.12. klo: 14-18.

TEHDÄÄN YHDESSÄ VUODESTA 2019 MENESTYKSEKÄS VUOSI!!

Tapaamisia odottaen

Joni Meriläinen, Oulun sos. dem. Työväenyhdistys ry, järjestökoordinaattori

joni.merilainen@oulundemarit.fi

p. 040 531 4013

Oma kuva