Valikko Sulje

Oulun Demarit lähtee kuntavaaleihin 95 ehdokkaan listalla

Ehdokasasettelu kuntavaaleihin päättyi eilen. Oulun Demarit jätti 95 ehdokkaan listan. Upealla ehdokaslistalla on mukana lähes 40 ensikertalaista. Lista on sopiva sekoitus kokeneita konkareita ja tuoreita innokkaita ensikertalaisia. Nuorin ehdokas listalla on 20-vuotias ja vanhin 72-vuotias. Tältä listalta varmasti jokainen löytää itselleen sopivan ehdokkaan.

Yhdistävä tekijä meille kaikille on se, että kaikki haluamme rakentaa Oulusta entistä parempaa kaupunkia asua, elää ja olla. Me kaikki haluamme pitää huolta Oulusta, jotta Oulu voi pitää huolta sinusta!


Hieno, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen valmiina oleva joukko. Erityisen iloinen olen uusista vaikuttajista. Tervetuloa kaikille tähän demareiden ehdokasryhmään. Tehdään tulevasta vaalikampanjasta sellainen, että sieltä nousee keskiöön SDP:n arvoista tärkein: jokainen ihminen on meille tärkeä ja teemme jatkossakin työtä ihmisten elämän ja hyvinvoinnin eteen, kommentoi ehdokasjoukkoa Oulun Sosialidemokraattisen Kunnallisjärjestön puheenjohtaja Pirjo Sirviö.

>> Oulun Demareiden kaikki ehdokkaat löytyvät tämän linkin kautta.