Valikko Sulje

Työväenyhdistyksen syyskokous valitsi johtokunnan kaudelle 2022-2023

Oulun sosialidemokraatisen työväenyhdistyksen johtokunnan jäseniä.

Oulun sosialidemokraattinen työväenyhdistys kokoontui syyskokoukseen 11.11.2021. Syyskokous valitsi kaudelle 2022-2023 puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja johtokunnan sekä vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvio.

Syyskokouksen alussa työväenyhdistys muisti pitkäaikaisia jäseniä tärkeästä työstä niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisesti.
– Rafael Paasio -mitali: Seppo Ahde
– Kultainen ansiomerkki: Raimo Järvenpää, Markku Kainulainen ja Jukka Lappalainen
– Hopeinen ansiomerkki: Irene Kinnunen, Nelly Rantahäli ja Risto Örling

Ajankohtaisen poliittisen katsauksen piti eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen. Hän puheenvuorossaan nosti esille lukuisia asioita, joita pääministeri Sanna Marinin johtama hallitus on tähän mennessä toteuttanut. Näitä merkittäviä asioita ovat muun muassa hoitajamitoitus, oppivelvollisuuden pidentäminen, soteuudistus, pienempien eläkkeiden korotus, aktiivimallin purkaminen, subjektiivisen päivähoito-oikeuden palauttaminen ja asiakasmaksujen alentaminen

Mika Pietilä jatkaa puheenjohtajana

Syyskokous valitsi Mika Pietilän jatkamaan puheenjohtajaa kaudelle 2022-2023. Varapuheenjohtajaksi valittiin Liisa Komminaho. Johtokunnan jäseniksi valittiin: Kristina Ahl, Mari Kärkkäinen, Pasi Laukka, Janne-Pekka Niemimäki, Tarja Närhi, Tuula Okkonen, Sinikka Paakkonen ja Pirjo Sirviö. Varajäseniksi valittiin Jukka Holtinkoski, Pia Saarela ja Eetu Leinonen.

Syyskokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022. Aluevaalit sekä eduskuntavaaleihin valmistautuminen näkyvät merkittävästi työväenyhdistyksen toiminnassa tulevana vuonna. Toiminnan tärkeä painopiste on kohdata jäseniä ja äänestäjiä mahdollisimman laajasti koko Oulun alueella.

Oulun sosialidemokraattisiin aluevaaliehdokkaisiin voi tutustua tämän linkin kautta.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Mika Pietilä, mika.pietil@oulundemarit.fi tai p. 050 370 7297.