Valikko Sulje

Oulun työväenyhdistys valitsi ensimmäiset ehdokkaat eduskuntavaaleihin 2023

Kuvassa eduskuntavaaliehdokkaat (vasemmalta) Eetu Leinonen, Joni Meriläinen, Mari Kärkkäinen ja Miina-Anniina Heiskanen.

Oulun sosialidemokraattisen työväenyhdistyksen jäsenkokous valitsi ylimääräisessä jäsenkokouksessa maanantaina 6.6.2022 puolueosaston ensimmäiset SDP Oulun piirille esitettävät eduskuntavaaliehdokkaat. Jäsenkokous valitsi nyt viisi ehdokasta. Seuraava valinta ja esitys piirijärjestölle tehdään syyskuussa. SDP Oulun piiri nimeää yhteensä 18 ehdokasta eduskuntavaaleihin syys- ja marraskuussa.

Olen iloinen, että me voimme tässä vaiheessa esittää viittä ehdokasta puolueosastostamme piirijärjestölle ehdokkaiksi eduskuntavaaleihin 2023. Nyt esitettävät ehdokkaat ovat motivoituneita, osaavia ja monella tapaa kokeneita vaikuttajia paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin. Meille tulee erinomainen ehdokaslista kaikenkaikkiaan, pohtii Oulun työväenyhdistyksen puheenjohtaja Mika Pietilä.

Oulun sosialidemokraattinen työväenyhdistys esittää SDP Oulun piirijärjestölle eduskuntavaaliehdokkaiksi: Miina-Anniina Heiskanen, ekonomi, tiedottaja; Pia Hiltunen, KM, luokanopettaja; Mari Kärkkäinen, FM, opettaja; Eetu Leinonen, LuK, yhteisöasiantuntija ja Joni Meriläinen, taloushallinnon AT, järjestökoordinaattori.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Mika Pietilä, p. 050 370 7297, mika.pietila@oulundemarit.fi